Kaikkien aikojen synttärijuhlat

10.10.2021

Melkein kaksi pitkää vuotta suunniteltuja ja kovasti odotettuja MLL 100v juhlia päästiin vihdoin juhlimaan lauantaina 9.10. Sodankylän urheilupuistossa. Syksyinen sää piti järjestäjiä vähän jännityksessä, mutta saimme kuin tilauksesta juuri juhlan ajaksi sään, jolloin ei satanut. 

Juhlapäivä ylitti järjestäjien odotukset ja olemme todella kiitollisia jokaiselle, joka pääsi tulemaan mukaan kanssamme juhlimaan. Oli selkeästi aistittavissa, miten ihmiset korona-ajan eristäytyneisyyden jälkeen innoissaan palaavat tapahtumiin tapaamaan toisia ihmisiä. Koko juhlan ajan alueella käveli vastaan innokkaita, hyväntuulisia, iloisia ja nauravaisia juhlijoita, niin lapsia kuin aikuisiakin. 

Suuren kiitoksen tahdomme osoittaa myös yhteistyökumppaneille, joita ilman emme olisi saaneet toteutettua näin mahtavaa juhlaa! Kiitos Pellepariskunta Nelli ja Niilo, Tmi Maiju Leppäjärvi, Lapin Gourmetkokit, Jääkäriprikaati, Sodankylän Sotilaskotiyhdistys ry, Lapin Liikunta ry, Sodankylän kunta sekä New Boliden Kevitsa.


Alla olevien kuvien avulla pääset vielä muistelemaan juhlatunnelmia.